Graphic bedroom wall by Marij Hessel

Grahpic Wall by Marij Hessel - via Coco Lapine Grahpic Wall by Marij Hessel - via Coco Lapine Grahpic Wall by Marij Hessel - via Coco Lapine

Marij Hessel from the lovely blog My Attic, made her own photo collage on her bedroom wall. She collected her favorite black and white pictures from Pinterest, attached some directly on the wall and some on an MDF panel, for a nice 3D effect. I think this is just gorgeous, and such a good idea !

Marij Hessel, schrijfster van de leuke blog, My Attic maakte deze mooie fotocollage voor haar slaapkamer muur. Voor deze collage gebruikte ze inspirerende zwart wit foto’s van Pinterest. Sommige van deze foto’s plaatste ze rechtstreeks op de muur, andere eerst op een vezelplaat, voor een leuk 3D effect. Een heel leuk idee met een prachtig effect. Ik zou zo ook wel een muur in mijn slaapkamer willen !

This entry was posted in DIY. Bookmark the permalink.

Comments are closed.