The Musket Room in NY

The Musket Room in NY - via Coco LapineThe Musket Room in NY - via Coco LapineThe Musket Room in NY - via Coco Lapine The Musket Room in NY - via Coco Lapine The Musket Room in NY - via Coco Lapine

The Musket Room is a beautiful restaurant in Manhattan, where raw materials are used to enhance the folksy ambiance of the space. Exposed lime washed brick has been used to soften the inherent harshness of the brick but yet maintain the authentic feel of the property. Reclaimed boards sourced from local barns are used throughout the space creating a warm and homely feeling.

The Musket Room is een stylish restaurant in Manhattan, waar ruwe materialen gebruikt zijn om de volkse sfeer van de ruimte te benadrukken. De bakstenen muur is bekleed met een wit materiaal om het een beetje zachter te maken, maar toch het authentieke gevoel van het pand te bewaren. Doorheen het hele interieur is gerecycleerd hout gebruikt om de warme en huiselijke sfeer van het interieur te benadrukken.

Interior design by Alexander Waterworth interiors.

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

4 Responses to The Musket Room in NY

  1. That’s my dream colour combination. If only I could have an old exposed brick wall in a brand new house…..

  2. vanessa says:

    Wauw! Van mij mag je reserveren, ik maak me vrij :-) !
    Fantastische combinatie kleur en materiaal. De sfeer zit al zeker goed.

Comments are closed.