Home of an interior architect

Home of an interior architect - via Coco Lapine DesignHome of an interior architect - via Coco Lapine Design

Home of an interior architect - via Coco Lapine Design

Home of an interior architect - via Coco Lapine Design Home of an interior architect - via Coco Lapine Design

This is the home of an interior designer in Aarhus. He is very passionate about Japanese culture, craftsmanship and aesthetics and has a lot of Japanese influences in his home. I like the colorful artwork in the living room and the workspace on the second floor. The desk also functions as a wall and protector for the stairs, a very nice idea.

Dit is het appartement van een interieur designer in Aarhus. Hij is heel gepassioneerd door de Japanse cultuur, het vakmanschap en de esthetiek en dat zie je ook terug komen in zijn interieur. Ik vind de kleurrijke kunstwerken in de living mooi en hou ook erg van de werkplaats op de tweede verdieping. De werktafel dient ook als muur en als afsluiting voor de trap. Echt innovatief.

via Bo Bedre

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

2 Responses to Home of an interior architect

  1. Bellísima, me gusta muchísimo la simplicidad que la caracteriza.
    Besos

Comments are closed.