Artek home

Artek Home - via Coco Lapine DesignArtek Home - via Coco Lapine DesignArtek Home - via Coco Lapine DesignArtek Home - via Coco Lapine Design Artek Home - via Coco Lapine Design Artek Home - via Coco Lapine DesignThese as pictures Mikko Ryhanen shot for the AW 2011 campaign of Artek in the Artek home. They are a little old, but I still really like the shots. That’s what you get with timeless design isn’t it, the pieces will look good throughout the years. This is a very important aspect that I think about when buying furniture myself, because I don’t want to be buying new things every year.

Dit zijn foto’s getrokken door Mikko Ryhanen voor de herfst-winter campagne van Artek twee jaar geleden in het Artek huis. Ze zijn niet echt nieuw meer, maar ik vind ze nog altijd heel erg mooi. Dat heb je dan met tijdloos design toch, de stukken zullen er binnen tien jaar nog altijd mooi uitzien. Voor mij is dat ook een belangrijk aspect wanneer ik zelf meubelen koop. Wanneer je tijdloos design koopt, moet je niet ieder jaar opnieuw je hele huis vernieuwen.

 

This entry was posted in Design, Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

Comments are closed.