DIY Brass Lamp

DIY brass lamp - via Coco Lapine DesignDIY brass lamp - via Coco Lapine Design

When I saw this DIY brass lamp on the lovely Hello Lidy blog, I just had to share it with you. This project looks very stylish and expensive and I hope I will be able to make some time to make one for our home as well. Go have a look here for the tutorial.

Toen ik deze tutorial zag op de Hello Lidy blog om zelf een gouden muurlamp te maken, moest ik die natuurlijk met jullie delen. Het eindresultaat ziet er echt stijlvol uit. Ik hoop dat ik wat tijd kan vrijmaken om er zelf ook eentje te maken. Voor de geïnteresseerden, je kan hier de tutorial vinden.

Pictures by Lidy Dipert, with thanks.

This entry was posted in DIY. Bookmark the permalink.

6 Responses to DIY Brass Lamp

 1. Le Chat Noir says:

  Looove it!
  Ik zou deze echt willen maken, maar ik vraag me altijd af bij tutorials van amerikaanse blogs en dergelijk of ik hier hetzelfde materiaal ga vinden…en ik denk ook niet dat het gemakkelijk is om zelf die buizen te plooien :s
  maar ik ga het zeker laten zien aan mijn vriend want ik vind het zoooo mooi!
  http://www.lcnoir.com

  • cocolapine says:

   Hier in Berlijn heb ik die buizen al gezien, dus mss kan je ze daar ook vinden. Om die dikke buis te plooien, daar zeg je zoiets, dat kan nog wel een uitdaging worden 😉 Ik ga denk ik ook de hulp van mijn vriend inschakelen 😉

 2. I absolutely love this lamp! I think I’m gonna have to make it.

 3. I absolutely love this DIY! It’s beautiful and looks very sturdy and stylish. I love it!

Comments are closed.