3D flat ‘in Berlin’

3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine Design 3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine Design 3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine Design 3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine Design 3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine Design 3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine Design 3D flat 'in Berlin' - via Coco Lapine DesignThese very realistic 3D images from a gorgeous apartment ‘in Berlin’ are from studio Xoio. I think these are one of the most stylish and also most real images I have seen before.

Deze heel realistische 3D prenten van een heel mooi appartement ‘in Berlijn’ zijn gemaakt door studio Xoio. Ik denk dat dit de meest echte 3D prenten zijn die ik ooit gezien heb.

Found via Llama’s Valley

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to 3D flat ‘in Berlin’

  1. Griezelig echt zelfs!

Comments are closed.