New from Ferm Living

New from Ferm Living - via Coco Lapine New from Ferm Living - via Coco LapineNew from Ferm Living - via Coco LapineNew from Ferm Living - via Coco LapineNew from Ferm Living - via Coco LapineNew from Ferm Living - via Coco Lapine

The new AW 2013 catalog from Ferm Living came out last week and other then the many gorgeous accessories added in different materials and colors, noteworthy is the new coat rack and the geometric cabinet. They also released a wood top to go on top of the wire basket, and have a cooperation with the wonderful Kristina Krogh.

Vorige week kwam de nieuwe catalogus van Ferm Living uit met veel leuke woon accessoires in nieuwe kleurtjes en materialen. Echt  nieuw is het hangende klerenrek en de geometrische schabjes voor aan de muur. Er kan nu ook een houten deksel op de wire basket geplaatst worden om een bijzettafeltje te maken en als laatste werden ook de mooie posters van Kristina Krogh aan de collectie toegevoegd.

This entry was posted in Design and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.