White Delight

White Delight - via Coco Lapine DesignWhite Delight - via Coco Lapine DesignWhite Delight - via Coco Lapine DesignWhite Delight - via Coco Lapine Design

White walls, white floor, white ceilings and white furniture … what could easily turn into hospital-cleanness is made so cozy and warm in this home. An inviting and cozy atmosphere is created by adding some wood, a colorful carpet and some brown leather tulip chairs. I like it a lot, it looks warm and stylish but not too clean.

Witte muren, een witte vloer en witte meubelen … wat normaal gezien in een klinisch en ongezellig interieur zou kunnen uitdraaien is hier zo mooi en gezellig gemaakt. Er is een warme sfeer gecreeerd door een beetje hout, een gekleurd tapijt en lederen ‘tulip’ zeteltjes toe te voegen. Ik vind het resultaat geslaagd, heel strak en stylish, maar ook niet te kil.

via Bukowskis

This entry was posted in Interior Inspiration and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to White Delight

  1. Denise says:

    Hi!

    Ik ben heel benieuwd of je weet welke stoel dat is?

    Groetjes, Denise

Comments are closed.