Swedish photography at Fantastic Frank

Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine DesignSwedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design Swedish photography at Fantastic Frank Berlin - via Coco Lapine Design

 

This weekend we were invited to the Swedish photography exhibition over at the latest Fantastic Frank apartment at Greifswalderstrasse in Berlin. I was completely in love with both the photographs and the 220m2 apartment which you can see in the pictures above, taken by Magnus Pettersson.  My favorite picture was ‘becoming wilderness VII’, taken by Inka Lindergard and Niclas Holmstrom of a burned forest in the US. The deep black of the pictures contrasted perfectly with the high white walls of the room. This gorgeous large apartment was the perfect, intimate location for a photo exhibition.

If you are interested, I have been sharing my visit on Instagram as well.

—-

Dit weekend werden we uitgenodigd voor een Swedish photography tentoonstelling in het nieuwste appartement van Fantastic Frank in Greifswalderstrasse hier in Berlijn. Ik werd meteen verliefd op zowel het ultra stylish appartement alsook op een paar van de mooie foto’s die tentoongesteld werden. Hierboven kan je de foto’s zien van het 220m2 grote appartement, getrokken door Magnus Pettersson. Mijn favoriete werk was ‘becoming wilderness VII’, een foto van een afgebrand bos na de bosbranden vorig jaar in Amerika. Het diepe zwart van de foto stond in fel contrast tegen de mooie hoge witte muren van de woning. Dit prachtige appartement was de ideale en intieme locatie voor een foto tentoonstelling.

Moest je interesse hebben, ik heb een paar foto’s van mijn bezoekje op Instagram gedeeld.

This entry was posted in Interior Inspiration and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Swedish photography at Fantastic Frank

  1. Kevin O'Gara says:

    What a lovely, clean space!

Comments are closed.