Exposed brick wall in Malmo

Exposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine DesignExposed brick wall in Malmo - via Coco Lapine Design

Doesn’t design furniture and lamps look twice as good when combined with old floors, high white ceilings and an exposed brick wall, like here ? I think this contrast between the new clean lines and the roughness and character of the old textures are a recipe for succes.

Zien design meubels en lampen er niet altijd veel beter uit wanneer ze gecombineerd worden met ouder vloeren, hoge witte plafonds en een bakstenen muur zoals hier ? Ik vind dat het contrast tussen de strakke nieuwe lijnen en het ruwe karakter van de texturen altijd heel erg goed bij elkaar past.

via Bolagat 

 

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

3 Responses to Exposed brick wall in Malmo

  1. Pingback: Accenti metallici | Interior BreakInterior Break

  2. Lee says:

    Hallo Sarah,
    Ik raak niet uitgekeken op je site. Zit er al een dik jaar af en toe op te speuren en doe ontzetten veel ideeen op hier.
    Prachtige interieurs, zwart, wit grijs en natuurtinten … helemaal mijn ding.

Comments are closed.