Cobrina, furniture for small space living

Cobrina, furniture for small space living - via Coco Lapine DesignCobrina, furniture for small space living - via Coco Lapine DesignCobrina, furniture for small space living - via Coco Lapine DesignCobrina, furniture for small space living - via Coco Lapine Design

Are you always dreaming of a big home, with multiple rooms, big windows and a lot of space ? I always am to be honest, and I’ve noticed over the years, that whenever I move, I move to a place that’s a little bigger, and I always manage to fill my home. I wonder if big houses make us consume more and if in the end, we would all end up at the same stage like in the movie The Queen of Versailles ?

Let’s face it, it’s easier to fill a large home, then it is to decorate a smaller home in a smart way. Living in a small place means you have to think about where to place every little detail and come up with a setting that works for you. Torafu architects designed a furniture series called Cobrina, tailored to people who live in a small home and I think it looks very nice. The single elements don’t take up so much space and the shelves can be placed on top of each other to create bigger or smaller units. Both the coffee and dining table have an asymmetrical surface, which can be placed against the wall or in the middle of the room. With these stylish and flexible pieces, living in a small space becomes interesting and a fun design challenge to tackle.

Droom jij ook altijd van een groot huis, met verschillende ruimten, grote ramen en veel plaats ? Als ik eerlijk ben, droom ik daar eigenlijk altijd van, en ik heb gemerkt over de jaren heen, dat wanneer ik naar een groter appartement verhuis, ik het altijd helemaal kan vullen. Ik vraag me af of grotere woningen ons meer doen consumeren en of we dan uiteindelijk (theoretisch) allemaal op het niveau belanden van in de film The Queen of Versailles ?

Laten we eerlijk zijn, het is altijd makkelijker om een grote ruimte te vullen, dan het is om een kleine ruimte in te richten op een slimme manier. In een kleine woning leven betekent dat er moet worden nagedacht over waar je je meubels plaatst, om er dan uiteindelijk iets van te maken wat werkt voor jou. Torafu architects ontwierp een reeks meubelen voor mensen die leven in kleine ruimten: Cobrina. De verschillende stijlvolle kleine meubelen nemen niet zo veel plaats in op zich en de rekjes kunnen op elkaar worden geplaatst om grotere of kleinere stukken te creëren. Zowel de eet- als de salontafel hebben een asymmetrisch bovenplak, zodat ze ook tegen de muur geplaatst kunnen worden. Met deze stijlvolle en flexibele meubelstukken, wordt leven in een kleine ruimte aantrekkelijk en een leuke uitdaging.

This entry was posted in Design. Bookmark the permalink.

One Response to Cobrina, furniture for small space living

  1. Pingback: muebles para espacios pequeños – Estudio Lota

Comments are closed.