Copenhagen apartment full of design treasures

Copenhagen apartment full of design treasures - via Coco Lapine DesignCopenhagen apartment full of design treasures - via Coco Lapine DesignCopenhagen apartment full of design treasures - via Coco Lapine DesignCopenhagen apartment full of design treasures - via Coco Lapine DesignCopenhagen apartment full of design treasures - via Coco Lapine DesignCopenhagen apartment full of design treasures - via Coco Lapine Design

When I saw this home in Copenhagen with its countless design classics, I fell completely in love. The tints of the furniture is perfectly matched by the numerous prints and as a cherry on top there is light flooding in through the large windows of the old building. Just perfect.

Toen ik deze Deense woning zag, gevuld met zoveel design klassiekers, werd ik helemaal verliefd. De tinten van de meubels gaan perfect samen met de ontelbare prints aan de muur en als kers op de taart vloeit er ook nog eens een oase aan licht binnen door de oude ramen van het gebouw. Helemaal perfect.

via Boligliv, photographed by Tia Borg Smidt

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

12 Responses to Copenhagen apartment full of design treasures

 1. Vicky says:

  love, love, love! this apartment is amazing! thanks for share it!
  http://www.traindevie.com.ar/

 2. Niki says:

  I LOVE this apartment. Look at that diagonally laid wood floor – so beautiful! /Niki

 3. Love love love this apartment!

  Thanks for sharing.

 4. Pingback: Charm in Copenhagen | SA Décor & Design Blog

 5. Pingback: A wonderful Copenhagen home | weychi.com

 6. Pingback: A wonderful Copenhagen home | Smart Home Design

 7. Pingback: Small Victories: Getting Art off the Floor and onto the Wall | Red House West

 8. Pingback: A wonderful Copenhagen home | Govidea | Worldwide Travel , Home Design , ETC

 9. Pingback: A wonderful Copenhagen home | DIY Home

Comments are closed.