White with rough walls

White with rough walls - via Coco Lapine DesignWhite with rough walls - via Coco Lapine DesignWhite with rough walls - via Coco Lapine DesignWhite with rough walls - via Coco Lapine DesignWhite with rough walls - via Coco Lapine DesignWhite with rough walls - via Coco Lapine Design White with rough walls - via Coco Lapine DesignWhat I like most about this home – apart from the immaculate style and the no-color scheme – is the contrast between the light smooth floors and the rough messy walls. I think it’s very honest and characteristic that the walls are kept bare at some places.

Wat ik het mooist vind aan deze woning – buiten de leuke objecten en de zonder-kleuren inrichting – is het contrast tussen de strakke lichte vloer en de oneffen, ruwe muren. Ik vind dat heel eerlijk en karakteristiek en hou wel van de bakstenen die er doorheen komen.

Styling by Emma Fischer for Stadshem

 

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.