Home in soft colors

Home in soft colors - via Coco Lapine DesignHome in soft colors - via Coco Lapine DesignHome in soft colors - via Coco Lapine Design Home in soft colors - via Coco Lapine Design Home in soft colors - via Coco Lapine Design Home in soft colors - via Coco Lapine Design Home in soft colors - via Coco Lapine DesignI like the soft greys and modest colors in this bright home in Lunden. It seems perfect to spend a lazy Sunday in this home bathing in sunlight and picking one of these books out of the rainbow-organized bookshelf. The home is finished of with some beautiful art pieces which add character and uniqueness to the equation.

Ik hou wel van de grijze kleuren en het zachte kleurenpalet in deze lichte woning in Lunden. Het lijkt de perfecte plaats om een luie zondag door te brengen met een boekje uit de regenboog-gewijs georganiseerde boekenkast, badent in het zonlicht. Het geheel is afgewerkt met een paar unieke kunstwerken die veel karakter toevoegen.

 

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.