Last Sunday in Prenzlauer Berg

Light flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine DesignLight flooded apartment in Berlin - via Coco Lapine Design

Last weekend I did another styling for Fantastic Frank in Berlin and the location was absolutely wonderful. The space was located at Prenzlauer Berg, one of my favourite spots. It had light wooden floors, high ceilings and lots of light beaming in through large windows.

For this project I was thrilled to collaborate with the Berlin based design company Llot Llov. Their furniture and lighting are absolutely gorgeous. One of my favorite pieces is the beautiful woolen Matt and Ray lights. As you can see in the pictures, these lights have really long cables that you can play with and tangle to create beautiful shapes. It gives the whole space a unique signature.

For the kitchen table, I used the Clark desk — known for it’s ingenious way of storing paperwork. I set it up for breakfast using the soft and beautifully shaped porcelain brunch-sets from Vipp. I’ve had the set for a while now and love how the smooth surface feels while enjoying a cup of coffee.

In the bedroom I created other interesting shapes with two long chorded Llot Llov lamps. I mixed my fun woolen tangles with a light bed cover and two beautiful Villi Pohjola pillows from Saana Ja Olli. I think the contrast worked really well.

To complement the styling I also created some new prints with high contrast geometric shapes. I’m so pleased with the results that I will most probably also make them available in my shop soon.

Vorig weekend heb ik nog eens styling gedaan voor Fantastic Frank hier in Berlijn. De locatie in Prenzlauer Berg is één van mijn favoriete plekjes. De ruimte had lichte houten vloeren, hoge plafonds en hele grote ramen waardoor het licht naar binnen straalde.

Ik kon voor dit project samenwerken met het Berlijnse design bedrijf Llot Llov, die prachtige meubels en lampen produceert. Eén van mijn favoriete stukken zijn de wollen lampen Matt en Ray. Zoals jullie kunnen zien op de foto’s, hebben deze lampen hele lange kabels die mooi kunnen worden geknoopt. Dit gaf de ruimte een uniek effect.

Voor de keuken tafel gebruikte ik de Clark desk — eigenlijk bekend door zijn originele manier om papieren weg te bergen. Ik maakte er voor de gelegenheid een ontbijttafel van met de mooie porseleinen brunch sets van Vipp. Ik heb de sets nu al een tijdje en vind het echt leuk hoe de zachte buitenkant in je hand voelt voor een warm kopje koffie.

In de slaapkamer creeerde ik nog een interessante vorm met twee Llot Llov lampen. Ik mengde de speelse wollen knopen met de grafische kussens van Saana Ja Olli. Ik vind dat dat contrast heel goed werkt.

Om de styling aan te vullen, ontwierp ik ook een paar nieuwe prints met contrasterende geometrische elementen. Ik ben zo blij met het resultaat dat ik ze binnenkort ook zal toevoegen aan mijn shop.

Pictures are taken by Magnus Pettersson, except for the first three, which are taken by me.

This entry was posted in My Styling. Bookmark the permalink.

10 Responses to Last Sunday in Prenzlauer Berg

 1. Kate says:

  Really beautiful styling! I love the geometric prints too :)

 2. Lucia says:

  Hello,
  WOW…..everything is great….I love the lights, it looks so wonderful and the kitchen and geometric shapes are lovely. Congratulations Sarah, very nice job! :)
  Have a nice day!
  Lucia

  • cocolapine says:

   Thank you so much Lucia ! I’m glad you like it ! Have a nice day too ! Sarah

 3. Lidija says:

  great work! so nice.

 4. Bosmans says:

  Super leuk gedaan! Echt je eigen stijl. X

  • cocolapine says:

   Dankjewel Lieselotte ! Grappig dat ik enkel zie dat deze commentaar door ‘Bosmans’ werd geschreven 😉

 5. Pingback: New prints in the shop » COCO LAPINE DESIGN

 6. Pingback: Turn of the century apartment in Berlin Schoneberg » COCO LAPINE DESIGNCOCO LAPINE DESIGN

 7. Pingback: aménager une petite cuisine : 20 idées et astuces ! | Une hirondelle dans les tiroirs

Comments are closed.