Black and white home with grey and green accents

Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com Black and white home with grey and green accents - via cocolapinedesign.com

This is a little bit too black and white for my own home, but I do like to look at these pictures. I especially like the living room which looks very soft with the grey couch, light wooden floor and the concrete coffee table. There is also a nice solution in the bedroom, where the lack of storage is solved by using the space under the bed.

Dit is een beetje te zwart/wit voor in mijn eigen woning, maar ik vind de foto’s van dit appartement zeker en vast heel mooi om naar te kijken. Vooral de living vind ik mooi met de grijze zetel, de lichte houten vloer en de betonnen salontafel. Er is ook een leuke oplossing gevonden voor het gebrek aan opbergruimte in de slaapkamer: van het bed is tegelijkertijd ook een kast gemaakt.

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

Comments are closed.