A collection of design classics in a home ready for fall

A collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.comA collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.comA collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.com A collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.com A collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.com
A collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.comA collection of design classics in a home ready for fall - via cocolapinedesign.com

I like a home with nice design classics, and this one actually makes me feel like fall, I’m not entirely sure why. Maybe it’s because of the brown colors coming back everywhere, or maybe because the many pillow and fabrics.

Ik hou van een mooie woning met design klassiekers en deze doet me eigenlijk uitkijken naar de herfst, ik weet niet goed waarom. Misschien is het door de vele bruine kleuren die zijn gebruikt, of misschien door de dekentjes en kussens die overal zijn terug te vinden.

via Femina

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

7 Responses to A collection of design classics in a home ready for fall

 1. Maybe it’s because of the colors.
  I love that huuuge pile of magazines… being a big collector myself.

  xoxo
  agnes
  🙂

 2. Pingback: INTERIOR JUNKIE » 14x vlinders in huis

 3. Pingback: 14x vlinders in huis - INTERIOR JUNKIE

 4. Pingback: Chair Obsession | Canyon Interior Design

 5. Pingback: Ode aan de vlinderstoel |

 6. Pingback: 10x een ode aan de vlinderstoel - INTERIOR JUNKIE

 7. Pingback: Knusse vachtjes - My Simply Special

Comments are closed.