Sunny and light bedroom with Urbanara

Sunny and light bedroom - via cocolapinedesign.comSunny and light bedroom - via cocolapinedesign.comSunny and light bedroom - via cocolapinedesign.comSunny and light bedroom - via cocolapinedesign.comSunny and light bedroom - via cocolapinedesign.comI love it how small changes can make a room look entirely different. Our bedroom was still looking a bit wintery and dark even tough we are almost half-way summer now, so I was very excited to try out some of my favorite Urbanara bedroom accessories.

Their collection consists out of a wide range of quality home accessoires produced over the entire world out of the best materials and traditional processes. I chose the soft flanel cream Montrose bedding to add some lightness to our room and combined it with a light grey Veiros cotton quilt. I like to cover the bed during the day, but don’t want to be bothered by removing it entirely while we sleep, so this light quilt can stay at our feet without making us to warm and the waffle texture is very interesting to look at. Next to the bed I’m using the beautiful Vida floorlamp, which contrast with the light bedding and gives me some light for reading in the evening. I might move the lamp to the living room at some point, but for now I like how it matches the black bed. In one of the pictures you can see one of my new print designs by the way, which will be available in my shop shortly.

I really like this small bedroom update and love how much lighter our room seems.

 

 

This entry was posted in My Styling. Bookmark the permalink.

7 Responses to Sunny and light bedroom with Urbanara

 1. nele de broyer says:

  hey Sara, ik ken Urbanara via jouw blog en zij hebben inderdaad heel leuk bedlinnen, plaids, kussens, tapijten, enz. Ze hebben o.a.mooie lopers. Heb je daaromtrent eens een vraag gesteld en jij had me die van Design house Stockholm aangeraden. Twijfel nu dus tussen die, het vloerkleed (loper) met knopen van Hay én een model van Urbanara.:-)
  De staanlamp doet me denken aan de wandlamp van Menu. Die hangt in mijn woonkamer te pronken 🙂 En dan natuurlijk die mooie knopen (bij ons in de badkamer). Je slaapkamer mag er wezen!
  Onlangs het merk Hübsch ontdekt. Prachtige spullen!!

  • cocolapine says:

   Dat zijn inderdaad echt drie mooie opties en een moeilijk keuze om te maken 🙂 Die muurlamp van Menu is ook echt heel erg mooi, ik denk erover na om me de plafond versie aan te schaffen voor boven onze eettafel. En Hubsch hebben ook hele leuke dingen, heb ik enkel online gezien, nog niet in een Duitse winkel tegen gekomen 😉 Een leuke dag voor jou ! – Sarah

   • De Broyer Nele says:

    De plafondversie is ook prachtig! Probleem is dat ik al 2 mooie witte vintage bollampen had gekocht voor in de hal, die pasten daar helaas niet omdat ze te lang waren (had ik in mijn enthousiasme verkeerd ingeschat :-)) en vond het zonde om ze af te zagen; boven de eettafel pasten ze dan weer wonderwel, maar dan zag ik dus die plafondlamp van Menu…Mijn vriend kreeg het toen ik uitsprak… Heb mezelf gesust met de wandlamp 😉 en hou me voorlopig gedeisd maar knagen doet het wel 🙂
    Hübsch kom je inderdaad voorlopig (?) nog niet vaak tegen. Doch, toen ik even ging kijken op de verkooppunten in België was ik aangenaam verrast. Ik kom al 20 jaar vaak in Nieuwpoort en daar hebben ze sinds kort een heel mooi winkeltje (Wildkop) waar ze Hübsch verkopen! Heb me verleden keer niet kunnen bedwingen :-). Ciao en nog een prettige dag! Straks enkele dagen richting Nieuwpoort!

 2. c. says:

  Hey Sarah! I love your blog. Specialy this post. <3<3<3 Do you know what bed this is on the foto? I love it. I am looking for a longe time for a bed like this but i cant find the right one. -.- Thanks for the answer. C.

  • cocolapine says:

   Hi C, Thanks, glad to hear you like it ! It’s the Malm bed from Ikea, it’s nice but I would definitely not recommend it for small spaces, I don’t know how many times I bumped my legs against the sharp edges !

 3. Julie Tecson says:

  So gorgeous! Just came across your blog for the first time today. So inspired <3

Comments are closed.