Simple kitchen

Simpel and elegant kitchen - via Coco LapineSimpel and elegant kitchen - via Coco LapineSimpel and elegant kitchen - via Coco Lapine

There is something about this simple kitchen that is special. I’m not sure if it’s the black cupboards, the placement of the handles or the contrast with the soft wooden floor. Maybe it’s all of these things combined which makes this kitchen so simple but intriguing.

—-

Iets maakt deze keuken echt speciaal. Ik weet niet of het de zwarte keukenkasten zijn, de plaatsing van de handgrepen of is het misschien het contrast van het zwart met de zacht houten vloer ? Wie zal het zeggen. Misschien is het wel door al deze dingen tesamen dat ik echt gefascineerd ben door deze simpele keuken.

From Kobenhavens Mobelsnedkeri

This entry was posted in Design. Bookmark the permalink.

One Response to Simple kitchen

  1. Pingback: Must Click Weekend Links | Apartment34 | Business of blogging

Comments are closed.