Mostly White

Mostly White - via Coco Lapine Design

Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design Mostly White - via Coco Lapine Design

What a gorgeous white apartment ! I do really have a weakness for white home (as you might have noticed already). Look at how all black and wooden elements really pop out and take stage here. The real eye-catcher is of course the Tom Dixon copper shade. It’s on my wish-list for a while now, and seeing it again here in such a gorgeous environment makes my want to have it even more.

Wat een mooi appartement ! Ik heb echt een zwak voor witte interieurs (dat hebben jullie waarschijnlijk al wel gemerkt). Kijk hoe alle zwarte en houten elementen er zo uit springen. Wat hier ook echt opvalt is de koperen luster van Tom Dixon, die al een tijdje op mijn verlanglijstje staat. Nu ik hem hier nog eens zie in dit mooie interieur staat hij helemaal bovenaan mijn lijstje.

via Vastanhem, seen on Husligheter

This entry was posted in Interior Inspiration and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Mostly White

 1. Supermooi!!! Hoe doen die Zweden dat toch altijd…

 2. Altijd blij om interieurs mét tv te zien … anders komen ze me toch vaak gestyled over. :)

  • cocolapine says:

   Je hebt gelijk, die kom je inderdaad niet al te veel tegen. Het is toch wel realistischer om de tv mee in beeld te brengen, zo ziet zowat elke huiskamer er uit !

 3. Pingback: EARLY MORNING INSPIRATION | designtrolls

 4. Pingback: DEKORIEREN MIT EUKALIPTUS | Lilaliv

 5. Pingback: All-white bedrooms: How to get it right sandyshadesofblonde.com

 6. Pingback: Moodboard #81 — Mondays are for fresh starts. | Peek Inside

Comments are closed.