Berlin luxury apartment in dark colors

Berlin luxury apartment in dark colors - via cocolapinedesign.com Berlin luxury apartment in dark colors - via cocolapinedesign.com Berlin luxury apartment in dark colors - via cocolapinedesign.com Berlin luxury apartment in dark colors - via cocolapinedesign.com Berlin luxury apartment in dark colors - via cocolapinedesign.com Berlin luxury apartment in dark colors - via cocolapinedesign.comThe colors in this Berlin luxury rental apartment are so deep and dark. Combined with some white and wood it brings everything into balance. I love this darkness in the interior and would of course love to spend a night here.

De kleuren in dit luxueuze Berlijns appartement zijn zo diep en donker maar werden in balans gebracht door de witte elementen en houten meubels. Ik vind dit donkere interieur heel mooi en zijn er natuurlijk graag eens een nachtje in verblijven.

First seen on 79 Ideas

 

This entry was posted in Interior Inspiration. Bookmark the permalink.

6 Responses to Berlin luxury apartment in dark colors

  1. Radostina says:

    yeah, is really beautiful apartment. thank you, sarah.
    radostina

  2. Pingback: 14x een sportief interieur - INTERIOR JUNKIE

  3. Pingback: 10 Living Room Design Ideas for Men | Perfect Livin

  4. Pingback: 10 Living Interior Ideas For Men | Livin Master

  5. Pingback: Een sportief interieur

Comments are closed.